Activiteiten

 

Karakters 

In samenwerking met Elize Jorritma:

Bep en Priscilla of Annie en Priscilla 

Ben je op zoek naar een gezellig duo dat gek is op Hollandse muziek en houden van een feestje?

Bep en Priscilla zijn het niet altijd eens met elkaar, maar familie heb je er maar 1. Hierdoor ontstaan er leuke interacties met elkaar en met de gasten van uw gezelschap.  

We zijn ervaren acteurs en zijn enthousiast om uw gezelschap te entertainen. 

De zussen Annie en Priscilla of Bep en Priscilla (tilburgs dialect) hebben een schoonmaakbedrijf. We maken desgewenst het toilet schoon met een gezellig Hollands muziekje (of verzoeknummers tijdens het toiletbezoek), waardoor de gasten het leuk vinden om het toilet een bezoekje te brengen.
Dit kunnen we uitbreiden door de gasten op de gevoelige plaat te leggen (middels een polaroidcamera) zodat er meteen een ludiek gastenboek als aandenken ontstaat. Attributen worden niet uitgesloten om mee op de foto te gaan. 

Tijdens evenementen zorgen Priscilla en Annie voor vrolijkheid met hun act met de schoonmaakkar. ”Moet ergens de bezem doorheen?” "Is het niet schoon? Bel ons gewoon.” Hun act nodigt uit tot gezellige gesprekken.

Een andere optie is het presenteren uw bingo of ondersteunen het personeel met het uitserveren van hapjes en drankjes. 
Als het een groot feest is, helpt ons broertje mee, maar of dat echt helpend is?

Heeft u een ander idee hoe dit duo uw feest of gelegenheid kan opleuken, dan denken we graag met u mee. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de gasten op het feest of de feestgangers zelf te verrassen.

 

Pieta Melis en Rooij Stien

Ben je op zoek naar echte oude Tilburgse karakters. Aarzel dan niet om Pieta Melis en Rooi Stien uit te nodigen voor uw evenement. We zetten de boel graag op stelten. In het Tilburgs geven we een leuke draai aan uw evenement. Met deze 2 bekende Tilburgse figuren laten we oude tijden herleven en vertellen over die goeie ouwe tèèd. 

We zijn ervaren acteurs en zijn enthousiast om uw gezelschap te entertainen. 

 

Pieta en Stien in het Brabants Dagblad! 

LumaVera


Wij zijn een enthousiast en gedreven theatergezelschap dat bestaat uit 3 ervaren acteurs en allemaal veel ervaring hebben met werken met kinderen.

Bent u op zoek naar een interactieve en educatieve theatervoorstelling met een belangrijke maatschappelijke boodschap? Dan bent u bij het juiste adres!

Een van onze populaire voorstellingen heeft als hoofdthema fietsverlichting. Op een ludieke en lichte manier nemen wij de kinderen mee in een spannend verhaal waarin fietsverlichting centraal staat. Door middel van interactie en spel laten we hen op een speelde manier kennismalen met theater en met belang van feestverlichting. Met onze voorstelling willen we de kundereen bewust maken van het feit dat een goede fietsverlichting op de fiets niet alleen cool, maar ook vooral ook hun veiligheid op de weg vergroot.  

Naast fietsverlichting zijn wij ook geïnteresseerd in andere maatschappelijke thema's die spelen binnen basisscholen. 

Heeft u een ander onderwerp waar u graag de aandacht aan wil besteden? 

Aarzel dat niet en neem contact met ons op via lumaveratheater@gmail.com

Wij denken graag met u mee.

We staan kaar om al uw vragen te beantwoorden en samen een geweldige theatervoorstelling neer te zetten voor u basisschool.

 

Interactief voorlezen 

Bent u op zoek naar een manier om het (voor)lezen leuker te maken en zo de band tussen de voorlezer en de luisteraar te versterken? Dan is interactief voorlezen misschien iets voor jou. 

Met het boek: Ooi gaat naar het circus komt het verhaal tot leven door de toevoeging van sensorische elementen. 

Als voorlezen niet helemaal je ding is. Dan bied ik, naast de mogelijkheid om zelf te lezen, ook de optie om het boek voor te laten lezen tijdens een voorleessessie. Laat je meevoeren in een wereld van entertainment en verbeelding, waarin je keer op keer verliefd zult worden op de kracht van verhalen. 

Laten we samen genieten van de wondere wereld van boeken.

Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de avonturen van 'Ooi gaat naar het circus'.

Live muziek 

Bent u op zoek naar een unieke en persoonlijke muzikale ervaring? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik geloof dat muziek en zang de kracht heeft om emoties te raken en momenten speciaal te maken. Ik ben ervan overtuigt dat live muziek een unieke toevoeging kan zijn bij verschillende gelegenheden. 

Wat mij onderscheidt is dat het contact persoonlijk en oprecht is, waarbij de tijd wordt genomen naar uw wensen te luisteren. Of het nu gaat om een feestelijke viering een intiem of emotioneel afscheid, ik sta voor u klaar om samen met u de perfecte muzikale beleving te creëren.

Met mijn passie voor zingen en ervaring zorg ik voor een sfeervolle en ontroerende muzikale beleving. 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.